nieuwe locatie bijbelstudies in 2023

Vanaf het nieuwe jaar verhuizen we met de bijbelstudies van gezonde woorden naar een nieuwe locatie. Ik ga vanaf januari de bijbelstudies geven in het clubhuis van de visvereniging in Alblasserdam (Nicolaas Beetsstraat 5) Het is een mooi gebouw, waar alles aanwezig is.

In februari 2021 ben ik na een grote zoektocht terecht gekomen in het Thorbecke college in Rotterdam. Dat is een prima locatie en ik was dan ook niet op zoek naar een nieuwe plek, maar via via kreeg ik deze optie aangeboden. Het huren van deze ruimte heeft voor mij twee grote voordelen: ten eerste zijn de verhuurders erg flexibel met hun planning. Ik hoef geen vaste frequentie af te spreken en kan makkelijk bijboeken en annuleren. En als tweede, ook niet onbelangrijk: de kosten zijn laag.

Het samenkomen in het Thorbecke college was in eerste instantie een noodoplossing. Thuis ging niet meer en ook op een locatie in Rhoon kon het niet langer. Ik heb de mogelijkheid toen dankbaar met beide handen aangegrepen. Maar het is ook prima om nu op een nieuwe plek terecht te komen. Ik hoop hier vele jaren te kunnen doorgaan met het delen van het woord, in ieder geval zolang we nog tijd hebben. Maar we zien wel, Hij zorgt voor ons. God werkt in alles naar de raad van Zijn wil (Ef.1:11)!