God is goed!

Af en toe krijg ik mail van mensen die ik niet ken en die op mijn website terecht zijn gekomen. Meestal zijn dat berichten tégen wat ik naar voren breng. Dat is ook prima. Als we de weg van de apostel Paulus (en ook de anderen) volgen in het boek Handelingen, zien we dat het evangelie weerstand oproept. Dat is normaal in deze boze aeon. Ik zou me eerder zorgen maken als er geen weerstand was.

Maar zo nu en dan krijg ik ook een mailtje van iemand, die aangeeft dat het kennen van het werkelijke goede bericht, levensveranderend is en die daar dan ook ontzettend blij mee is. Vorige week ontving ik zo’n mailtje. Deze wil ik graag delen. Commentaar is niet nodig, ik laat slechts enkele stukjes weg:

 

Dag Gerard,
Wat ben ik blij met alle bijbelstudies op deze website. Waardoor mijn vertrouwen mag groeien dat God echt alleen maar goed is. Dat we een liefdevolle en ingoede God hebben. En dat ik dat ook mag leren te zijn naar andere mensen en naar mezelf toe.
Ik wil je echt bemoedigen om door te gaan.
Hartelijk bedankt.
Vriendelijke groet van
x

Mijn reactie:

Hoi x,

Bedankt voor je e-mail, dat is goed om te horen! Ik krijg zo nu en dan wel eens een mailtje van iemand die ik niet ken, zoals nu van jou. Dat is altijd erg bemoedigend. Fijn dat we elkaar zo, hoewel we elkaar niet kennen, toch kunnen bemoedigen en aanmoedigen.

Hartelijke groet!
Gerard

 

Ze schreef terug:

Dag Gerard,

Waar ik mijn hele leven vragen over had, hoe kan onze God van wie we geloven dat Hij goed is, mensen voor eeuwig naar de hel sturen, daar krijg ik nu antwoord op.
(…)

Ik ben God dankbaar voor het ontdekken van deze website.
(…)

Zegen op dit werk.

Vriendelijke groet.
x