GoedBericht conferentie: zaterdag 19 oktober

Over precies een week staat er weer een GoedBericht conferentie gepland in Garderen. Dit keer zijn er vier sprekers die een bijdrage leveren, met ieder een onderwerp. Het belooft weer een mooie en leerzame dag te worden met genoeg tijd om elkaar te ontmoeten. Dit zijn de onderwerpen en de sprekers die aan deze dag hun bijdragen leveren:

Aart van Rijn
thema:  mysterie of mist?
Hoe de leer van de drie-eenheid kon ontstaan in een anti-joodse en heidense setting.

André Piet:
thema: foutje of funest?
Is de de leer van de drie-eenheid een misverstand? Of is het zelfs fataal om het Evangelie te kunnen verstaan?

Menno Haaijman
thema: The happy man
In 1930 werd de Concordant Version gepubliceerd. A.E. Knoch schreef in zijn voorwoord hoe zijn vertaling verschilde met de KJV. Dit voorwoord werd later in een brochure (‘The happy man’) omgezet. Menno Haaijman zal de voornaamste conclusies uit deze brochure behandelen.

 Gerard Oudijn
thema: wat doet Christus nu?
Christus is na Zijn opstanding en hemelvaart verborgen voor het oog, in de hemel. Daar wacht Hij tot het moment van Zijn openbaring. Maar wat doet Hij daar precies in de tussentijd? Wat is het werk van Christus vandaag?

 

Het volledige programma, inclusief tijdstippen, pauzes, lunch, enz. is te bekijken op de website van GoedBericht. Via de website van GoedBericht kunt u zich ook opgeven als u wilt komen en voor een eventuele lunch. Het bezoeken van de conferentie is kosteloos. Wel wordt er een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten.