GoedBericht conferentie: alle toespraken 🔈

De GoedBericht-conferentie van zaterdag 16 maart 2019 ligt inmiddels weer achter ons. Voor velen een belevenis! Met ongeveer honderd man waren we in Garderen bijeen rondom het Goede Bericht. Om onderwezen te worden en elkaar te ontmoeten. De vier toespraken die waren te beluisteren, vindt u hieronder, inclusief de YouTube-video’s.

 

Reitse Keizer – de vergeten tempels van Jeruzalem
Is het beroemde plein met de gouden rotskoepel in het midden, de plaats waar de tempels van Salomo en Herodes stonden? Nee, zo wordt in deze lezing betoogd…

Audio

Video

Geen PowerPoint beschikbaar

 

André Piet – de heilige plaats binnenkort
Voordat de ware Messias zal terugkeren, zal volgens de Bijbelse profetie weer een offerdienst zijn op de heilige plaats in Jeruzalem. Maar die eredienst zal wreed worden verstoord en gedurende 42 maanden plaats maken voor een gruwel, d.w.z. een afgodsbeeld.
Kortom: wat kunnen we voor de komende tijd verwachten aan ontwikkelingen op de heilige plaats?

Audio

Video

PowerPoint

 

Gerard Oudijn – binnenin de heilige plaats
In onze tijd, is er geen zichtbaar heiligdom, geen tempel in de zin van een gebouw. Toch is er wel degelijk een plaats waar God woont, namelijk de ecclesia. Paulus zegt tot de Korinthiërs: “weten jullie niet dat jullie een tempel van God zijn?”. Juist de attributen in het zichtbare heiligdom van toen, spreken van het verborgen werk van Christus in de hemel in onze dagen!

Audio

Video

PowerPoint

 

Menno Haaijman – concordante verrassingen
Menno neemt ons mee naar teksten in zowel het Oude als het Nieuwe Testament om te laten zien hoe verrassend concordant vertalen kan zijn…

Audio

Video

Geen PowerPoint beschikbaar