mijn eigen website!

De afgelopen tijd heb ik achter de schermen een website gebouwd. Tenminste, niet ikzelf dan, maar daar kom ik nog op…

Het leek me goed om een website te starten waarop ik blogs kan schrijven. Waar ik datgene kan doen, waar ik tot nu toe Facebook voor gebruikte, zeg maar.
Daarnaast geef ik zo nu en dan bijbelstudie en dan is het handig om een eigen website te hebben voor het plaatsen van de audiobestanden, PowerPoints en natuurlijk ook de agenda. Die zijn nu op de website te vinden. Ook heb ik wat artikelen geschreven in het verleden die nu op de website staan en daar zullen er nog wel meer bij komen.

nog te doen
Er zijn wat dingen die wellicht nog moeten gebeuren, maar dit is de basis. Ik denk nog aan het plaatsen van oude blogs, die ik eerder geschreven heb en gepubliceerd op Facebook. Oude blogs kunnen gewoon ‘terug in de tijd geplaatst’ worden, zonder dat ze als nieuw gepresenteerd worden.

Ik ben er ontzettend blij mee en hoop er in de toekomst nog veel plezier van te hebben. En ik hoop natuurlijk ook voor anderen iets te kunnen betekenen. Een goed bericht uitdelen van een God die werkelijk GOD is, maakt anderen blij, en je wordt er zelf nog rijker van. Ik hoop nog veel gezonde woorden met iedereen die het wil lezen te delen.

dank
Speciale dank aan Leon, mijn broer. Hij heeft de website gebouwd en er veel tijd en energie in gestoken. Mijn enige bijdrage, is het verzinnen van de naam van de website.