GoedBericht conferentie: dood, opstanding en onsterfelijkheid 🔈

Zaterdag 3 oktober hebben we een Goedbericht conferentie beleefd in het Bilderberg hotel in Garderen. Ik was één van de vier sprekers die door middel van een studie een bijdrage mocht leveren aan deze dag. Onderwerpen die deze dag aan de orde kwamen waren onder andere: Wat is dood? Wat is opstanding? Wat is onsterfelijkheid? Wat leert de Schrift over al deze onderwerpen en hoe verhoudt dit zich tot de algemeen gangbare opvattingen, ook in religies? En nog veel, en veel meer.

Zelf heb ik gesproken over opstanding UIT de doden. De Schrift kent diverse momenten van opstanding uit de doden en zegt ook nadrukkelijk dat dit alles in een bepaalde volgorde zal plaatsvinden. Ik mocht laten zien wat de Schrift hierover leert en heb de diverse opstandingen uit de doden op een rijtje gezet en verwerkt in een chronologisch overzicht.

Daarnaast was er veel gelegenheid tot ontmoeting en was het een gezellige dag.

De studies met de PowerPoint presentaties van deze dag vindt u hieronder. Ook is er een forumbespreking waarin enkele vragen en opmerkingen over de besproken onderwerpen worden behandeld.

 

Goswin de Boer – Wat is dood?
Powerpoint Goswin

 

André Piet – Wat is opstanding van doden?
Powerpoint André

 

Gerard Oudijn – Opstanding uit de doden
Powerpoint Gerard

Aanvullende blog over: opstanding uit de doden

 

Peter Meye – Levendmaking en onsterfelijkheid
Powerpoint Peter

 

Forumbespreking

 

Plaats studie: Garderen
Datum: 3 oktober 2015